BDSM contact  gezocht

Meester gezocht om mij tot slaafje te maken

Jij bent graag de baas en verteld me exact wat ik mag doen. Je hebt een slaaf nodig in je leven. Ik ben zeer onderdanig en wil doen wat jij mij opdraagt. SM, bondage, het is me niet teveel. Ik hou ervan om gestraft of beloond te worden. Wil jij mijn meester zijn? Of heb je dat al gewoon besloten?

Fennaatje (25)lat relatie uit Amsterdam


Zoek een onderdaninge slaaf die mij komt bedienen.

Ben jij die onderdanige slaaf die mij komt dienen en bedienen? Niet alleen in de slaapkamer maar ik gebruik je ook in mijn verdere priveleven.

Doe je dingen niet naar mijn wens dan zal ik je straffen.

Katy(53) Leerdam


Gaan wij samen experimenteren

Mijn tieten wil je opbinden. Ik heb alles ervoor in huis en ook de tepelklemmen. Je houdt van experimenteren en als je iets hebt wat jij nog nooit gedaan hebt en graag wilt, leg het mij voor en wie weet ga ik jouw wens vervullen. Ik schrik niet gauw ergens van dus alle kans dat jouw wens vervuld wordt.

Weim (33)Casteren Noord brabant


Lekkere meid zoekt dominante man.

Bondage en spanking is echt mijn ding, ik word er echt mega opgewonden van als ik vastgebonden lig en iemand mijn billen stevig onderhanden neemt.

Jannie (40) Utrecht


Jong kinky stel voor lekkere kinky seks.

Wij zijn een jong koppel en houden van kinky seks. Wij zoeken mannen,vrouwen met dezelfde kinky passie als wij.

Erna85 (21) uit Zuid-Holland

 


Plaats hier jouw oproepje

Wanneer u een oproepje plaatst vergeet niet uw

emailadres of telefoonnr,woonplaats en of regio te vermelden in uw oproepje.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jeroen
4 jaar geleden

Slaaf met eigen koopflatje (1 kamer) in Amsterdam Zuid Oost zoekt een genadeloze Meesteres die deze slaaf zijn leven wil afnemen. De slaaf hoopt een Meesteres die de sleutels van zijn woning en metalen kuisheidskooi zodat de Meesteres altijd toegang tot de slaaf heeft (en zelfs 24/7, kosteloos, kan komen inwonen) en er geen weg meer terug is voor hem.

De slaaf hoopt een Meesteres te vinden die er op kickt om haar slaaf te misbruiken, er van geniet als Haar slaaf het moeilijk heeft en het Haar slaaf zijn leven zo zwaar als mogelijk maakt. Buiten de vaste lasten en vervoerskosten voor de slaaf kan de Meesteres beslissen waar de slaaf geld aan uit mag/kan geven en de slaaf hoopt dan ook een Meesteres te vinden die haar slaaf op (haar) restjes en (haar) plas en poep laat leven of anders maar wat uit vuilnisbakken haalt.

De slaaf heeft ruime sessie ervaringen, in een ver verleden actief geweest als hoer voor mannen. De slaaf hoopt, na zijn werktijd en taken in huis, voor zijn Meesteres te mogen werken waarbij de slaaf ingezet kan worden van hoer tot schoonmaker waarbij al het geld voor de Meesteres is.

Jeroen

whatsapp / telefoon: 0621225197

Maak een Gratis Website met JouwWeb