Website tip: Escort.nl

BDSM conctact 

Plaats hier jouw oproepje

Wanneer u een oproepje plaatst vergeet niet uw

emailadres of telefoonnr,woonplaats en of regio te vermelden in uw oproepje.

 

Reactie plaatsen

Reacties

jeroen
5 maanden geleden

Slaaf met eigen koopflatje (1 kamer) in Amsterdam Zuid Oost zoekt een genadeloze Meesteres die deze slaaf zijn leven wil afnemen. De slaaf hoopt een Meesteres die de sleutels van zijn woning en metalen kuisheidskooi zodat de Meesteres altijd toegang tot de slaaf heeft (en zelfs 24/7, kosteloos, kan komen inwonen) en er geen weg meer terug is voor hem.

De slaaf hoopt een Meesteres te vinden die er op kickt om haar slaaf te misbruiken, er van geniet als Haar slaaf het moeilijk heeft en het Haar slaaf zijn leven zo zwaar als mogelijk maakt. Buiten de vaste lasten en vervoerskosten voor de slaaf kan de Meesteres beslissen waar de slaaf geld aan uit mag/kan geven en de slaaf hoopt dan ook een Meesteres te vinden die haar slaaf op (haar) restjes en (haar) plas en poep laat leven of anders maar wat uit vuilnisbakken haalt.

De slaaf heeft ruime sessie ervaringen, in een ver verleden actief geweest als hoer voor mannen. De slaaf hoopt, na zijn werktijd en taken in huis, voor zijn Meesteres te mogen werken waarbij de slaaf ingezet kan worden van hoer tot schoonmaker waarbij al het geld voor de Meesteres is.

Jeroen

whatsapp / telefoon: 0621225197

Gouden Leeuw 146
1103 KC Amsterdam
Nederland